Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Tots els ferits a l'esfondrament de la Platja de Palma tret d'un han rebut ja l'alta hospitalària

Bombers treballant en les tasques de desenrunament després de l'esfondrament de la terrassa d'un local d'oci a la Platja de Palma

Europa Press

0

Una persona -del total de 16 ferits a l'esfondrament d'un local a Platja de Palma- segueix encara ingressada en un centre sanitari de Balears. La víctima és a planta i la seva evolució és favorable.

Així es desprèn de l'última actualització oferta aquest dilluns per Servei de Salut balear (IB-Salut), que ha detallat que el pacient està ingressat a Juaneda Hospitales.

Cal recordar que els fets van passar dijous passat a la nit. La principal hipòtesi que estudien els investigadors és un excés de càrrega a la terrassa de la primera planta de l'edifici, i també s'estudia com a possible causa l'antiguitat de l'estructura del local afectat. Pel que sembla, en ensorrar-se la terrassa, va impactar sobre una volta de marès que també va cedir.

L'incident va deixar quatre morts --dos turistes alemanyes d'uns 20 anys, una treballadora espanyola de 23 anys i un home senegalès de 44-- i 16 ferits.

Etiquetas
stats