Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El juez Peinado exprime la causa contra Begoña Gómez y cita ahora a Pedro Sánchez
OPINIÓN | 'Que no pare el espectáculo Peinado', por Esther Palomera
CRÓNICA | Una guerra de cien días para impedir la victoria de Trump

Mas avisa que “no pujar al tren de la independència” portarà Catalunya a una “via morta”

Mas avisa "no subir al tren de la independencia" llevará a Cataluña a una "vía muerta"

EFE

Barcelona —

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat aquest diumenge de cara al 27S el vot de tots els independentistes que es van expressar el 9N i ha avisat els indecisos que “no pujar al tren del sí” -al procés de secessió- portarà Catalunya a una “via morta” i propiciarà que l'Estat els “passi per sobre sense misericòrdia”.

“Hi ha incerteses, interrogants -en el procés sobiranista-, els puc entendre, però que s'ho pensin dues vegades (els indecisos) perquè no pujar al tren del 'sí' ens pot portar a una via morta i això no interessa a ningú”, ha afirmat Mas en clausurar una Convenció Nacional de CDC en clau d'inici de la precampanya.

Mas ha agraït a les entitats sobiranistes, a ERC i a “altres partits sortits del PSC i d'UDC” -MES i Demòcrates de Catalunya, respectivament- que “se l'hagin jugat per aquesta causa comuna” en apostar per una llista conjunta, i ha lloat que vulguin assumir la seva “quota de responsabilitat” per mantenir la “flama encesa de la unitat”, que és “la que ens pot portar a la victòria”.

Etiquetas
stats