Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El juez Peinado exprime la causa contra Begoña Gómez y cita ahora a Pedro Sánchez
OPINIÓN | 'Que no pare el espectáculo Peinado', por Esther Palomera
CRÓNICA | Una guerra de cien días para impedir la victoria de Trump

La jutge obre diligències per la denúncia de Manos Limpias contra Jordi Pujol i la seva dona

La hermana de Jordi Pujol desconocía que hubiera una herencia de su padre en el extranjero

El jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona ha obert diligències prèvies per la demanda presentada per Manos Limpias contra Jordi Pujol i la seva dona, Marta Ferrusola. La denúncia va ser presentada pel pseudosindicat després de les declaracions de l'expresident de la Generalitat en què confessava haver tingut comptes a Andorra sense declarar durant 34 anys.

En concret, Manos Limpias acusa Pujol de sis delictes: suborn, malversació de cabals públics, tràfic d'influències, delicte fiscal, falsedat en document públic i blanqueig de capitals. A la seva dona l'acusen de suposada encobridora i còmplice dels fets.

La demanda ha recaigut en el jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona, la jutgessa substituta del qual ha incoat diligències prèvies consistents en informar la Fiscalia i les parts personades del procediment. Ara el fiscal haurà de posicionar-se sobre la continuïtat del procés contra l'expresident català i la seva dona.

Rectificació: En una edició anterior, aquesta informació afirmava que la jutgessa havia admès a tràmit la denúncia contra Jordi Pujol i Marta Ferrusola, després d'una informació publicada a El Periódico de Catalunya, mentre que la interlocutòria es limita a incoar les diligències prèvies.

Etiquetas
stats