Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El juez Peinado exprime la causa contra Begoña Gómez y cita ahora a Pedro Sánchez
OPINIÓN | 'Que no pare el espectáculo Peinado', por Esther Palomera
CRÓNICA | Una guerra de cien días para impedir la victoria de Trump

Borriana crearà una nova platja amb fons de la Generalitat

Zona de Santa Bàrbara en Borriana.

Toni Cuquerella

0

L’Ajuntament de Borriana crearà una platja a Santa Bàrbara amb fons procedents de la Generalitat Valenciana per a pal·liar els danys causats pel temporal Gloria el 2020. D’aquesta manera, el consistori de la capital de la Plana Baixa té planificades actuacions per a protegir la costa d’aquesta zona del municipi generant una nova a cala a la disposició dels veïns.

Les faenes consistiran a reforçar l’escullera de Santa Bàrbara amb l’objectiu de pal·liar l’avanç de la mar en la zona del litoral entre els camins Etxebarria i Masquemado de Borriana. Posteriorment, una vegada quede protegit aquest tram de la costa, es procedirà a descarregar i aportar arena procedent de l’Arenal mitjançant camions per a culminar les actuacions de regeneració de la costa.

La capital de la Plana Baixa ja va traslladar a la Diputació de Castelló, juntament amb la resta dels municipis de la província, “la falta d’inversions per part del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic en el municipi que frenen l’erosió que castiga la costa sud i nord de la ciutat”.

“Davant l’abandó del Govern d’Espanya en la costa nord de Borriana, l’equip de Govern actuarà amb el suport de la conselleria a Santa Bàrbara per a pal·liar l’avanç de la mar i generar una platja al servei i gaudi dels veïns”, ha valorat el regidor de Poblats Marítims, Mario Trullen.

Etiquetas
stats