Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Junts impide al Gobierno asentar la legislatura
CRÓNICA | La pinza del PP y Junts golpea dos veces a Sánchez
OPINIÓN | El 'caso Peinado' y los múltiples culpables, por Rosa María Artal
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Las Naves acull la presentació del projecte Anuari Cultural Valencià 2020

L'Anuari Cultural Valencià.

elDiariocv

València —

0

El centre Las Naves acollirà dimarts que ve 6 d'abril, a les 11 hores, la presentació del projecte Anuari Cultural Valencià 2020, una publicació coeditada per la Institució Alfons el Magnànim i Eina Cultural, que fa un repàs al panorama cultural valencià en un any marcat per la COVID-19. La publicació aspira a ser una eina per a promoure un debat sobre l'estat de la cultura en la Comunitat Valenciana i els reptes que té al davant en una conjuntura marcada per la crisi i la inflexió que ha suposat la pandèmia.

L'Anuari Cultural Valencià 2020 recull més de quaranta reportatges, entrevistes i articles d'opinió elaborats per destacats periodistes culturals valencians, experts de la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València, així com gestors culturals i especialistes en les diferents matèries. A més, la publicació es complementa amb una àmplia documentació estadística que permet radiografiar el sector, a més d'un directori d'entitats i centres culturals de la Comunitat Valenciana.

A través de les seues més de dues-centes pàgines, l’Anuari Cultural Valencià 2020 aborda qüestions com l'impacte que la pandèmia ha tingut en el món cultural valencià, la situació de sectors culturals com les arts plàstiques i visuals, la música, les arts escèniques, l'audiovisual o la indústria del videojoc. Així mateix, la publicació també aborda qüestions transversals com gènere i cultura, els reptes de la inclusió social, el patrimoni cultural, la nova realitat digital, l'acció de les fundacions culturals, el turisme cultural o l'estat del periodisme cultural en la Comunitat Valenciana.

L’Anuari Cultural Valencià 2020, que es distribuirà per a la seua venda en la segona quinzena d'abril, comptarà amb una edició impresa en valencià i una edició bilingüe digital per a descàrregues, a més de comptar amb una pàgina web per a consultes en línia. A més de la coedició entre la Institució Alfons el Magnànim i Eina Cultural, el projecte ha comptat per a la seua execució amb el patrocini del Institut Valencià de Cultura, la regidoria d'Acció Cultural de l'Ajuntament de València i el centre Las Naves, així com amb la col·laboració de la Subdirecció General del Llibre, Arxius i Biblioteques, el Consell Valencià de Cultura, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València i la Fundació Bancaixa.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats