Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El Consell d'Eivissa sanciona amb 87.000 euros una empresa d'allotjament turístic per diverses infraccions

El president del Consell Insular d'Eivissa i conseller de Promoció Turística, Vicente Marí Torres

Europa Press

0

El Departament d'Ordenació Turística i Lluita contra l'Intrusisme del Consell d'Eivissa ha imposat 87.000 euros en sancions a una empresa d'allotjament turístic que gestiona un bloc d'apartaments a Cala Llonga.

Segons ha informat la institució insular, entre els motius d'aquestes sancions s'inclou no exhibir els acreditatius del grup i la categoria de l'establiment o obstaculitzar la tasca inspectora.

10.000 euros més de sanció són per no mantenir l'establiment en condicions d'higiene i neteja correctes, amb taques d'humitat i brutícia acumulada en zones comunes, però també a l'interior de les unitats d'allotjament.

Una sanció de 70.000 euros és perquè s'executava una activitat turística sense haver presentat una declaració responsable d'inici d'activitat turística.

Segons el Consell d'Eivissa, el titular va ampliar a més les unitats d'allotjament de 114 a 208, amb un augment evident de places, sense la preceptiva comunicació prèvia. Tampoc va declarar el canvi de grup d'apartaments a hotel-apartament, afegeix la institució insular.

Des del Consell han assenyalat finalment que la institució insular vol “posar fre a la picaresca que existeix, fins i tot, als allotjaments reglats”.

Etiquetas
stats