Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Les tempestes travessen Mallorca amb ratxes de més de 90 quilòmetres per hora

Un home passeja amb patinet després de la tempesta a Palma aquest dimecres.

Europa Press

0

Les tempestes previstes per a aquest dimecres a causa d'una DANA que afecta Balears aquest dimecres i dijous travessen Mallorca, després de passar per les Pitiüses, i es preveu que arribin a Menorca.

A zones com Santa Maria, Port de Sóller, Son Bonet i Cabrera s'han registrat ratxes de vent de més de 90 quilòmetres per hora en una tempesta que ha arribat a Mallorca cap a les 11.00 hores i que a les 14.00 hores continua afectant l'interior, nord i oest de l'illa.

A Menorca s'ha format també alguna tempesta, encara que de menor entitat, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) a Balears en un missatge a la xarxa social X. No obstant això, han avisat que les tempestes que actualment travessen Mallorca podrien arribar-hi posteriorment.

Abans d'arribar a Mallorca, la pluja s'ha acumulat a Eivissa i Formentera. Així, el port de la Savina, a Formentera, està tancat fins a nou avís i a Cala Saona nou ocupants d'un veler han hagut de ser rescatats després de col·lidir la nau contra unes roques.

Alguns usuaris han compartit imatges en què es pot veure un cap de fibló a la costa de Santa Ponça o la tempesta a Valldemossa, Palma, Son Sardina i Eivissa.

Etiquetas
stats