Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
EEUU busca un acuerdo para Gaza antes de las elecciones y presiona a Hamás
El PP se enreda en incoherencias por la acogida de menores migrantes
Odio y alegría: estrategias electorales interconectadas. Opina Javier Pérez Royo

El grup sanitari IMED dispara la seua xifra de negoci en el mercat fora d’Espanya

Hospital del grup IMED a València.

Lucas Marco

0

El grup sanitari privat IMED, amb una dotzena de centres sanitaris a Alacant, València i Múrcia, consolida la seua aposta per la prestació de serveis a companyies asseguradores de l’àmbit de la Unió Europea.

L’empresa Hospimar 2000 SL, que gestiona el grup sanitari, ha disparat la seua xifra de negocis fora d’Espanya, segons es desprén dels comptes anuals de l’exercici 2023 depositats davant el Registre Mercantil. Mentre que la xifra de negocis baixa en el mercat espanyol (de 33,2 milions d’euros el 2022 a 31,2 milions el 2023), als països de la Unió Europea (UE) augmenta de 10,2 milions d’euros a 16,4 milions.

En la resta dels països fora de la UE passa de 4,7 milions el 2022 a 6,1 el 2023. Els imports al·ludeixen a les vendes fetes a Espanya, encara que facturades a mútues i asseguradores de països de la UE i de la resta del món. Per categories d’activitat, els comptes del grup IMED revelen que la prestació de serveis a particulars cau en 1,6 milions d’euros, mentre que la facturació a companyies asseguradores passa de 32,9 milions d’euros el 2022 a 40,1 milions el 2023.

L’informe de gestió de la societat ressenya l’augment de la xifra total de negocis (de 48,3 milions d’euros el 2022 a 53,7 milions l’any següent) i destaca el creixement de serveis a companyies asseguradores. “En aquest sentit, la societat ha augmentat fins a un 11% els ingressos respecte de l’exercici anterior i espera mantindre nivells d’activitat similars als de l’actual exercici en el futur”, diu l’informe de gestió.

Malgrat un creixement en les seues vendes de 5,4 milions d’euros, la firma anota uns resultats de 9,1 milions, lleugerament per davall dels 9,8 milions de l’exercici anterior.

Els administradors i l’alta direcció de l’empresa van rebre el 2023 una suma total d’1,2 milions d’euros en concepte de sous, dietes i altres remuneracions. Amb una plantilla mitjana de 498 empleats, Hospimar 2000 SL explota centres sanitaris a Múrcia, Torrevella, Elx, Alacant, Alcoi, Benidorm, la Vila Joiosa Teulada, Gandia i València.

Etiquetas
stats