Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Detingut per violar i deixar embarassada una nena, filla de la seva parella, a Palma

La Policia Nacional ha arrestat l'home com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual

Europa Press

0

La Policia Nacional ha detingut un home per presumptament violar i deixar embarassada una nena, filla de la seva parella, i que sovint es quedava a càrrec seu.

Segons ha informat la Prefectura Superior en nota de premsa, la investigació es va iniciar en acudir una mare amb la seva filla a un centre hospitalari en trobar-se malament.

Un cop a l'hospital, els metges van detectar lesions que podrien correspondre's amb una agressió sexual. A més, els facultatius van comprovar que la nena estava embarassada de diverses setmanes, per la qual cosa van activar el protocol per a aquests casos comunicant immediatament a l'autoritat judicial.

La Unitat de Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional va obrir una investigació per a l'esclariment dels fets, incloent-hi declaracions a testimonis.

Els agents van descobrir que la nena es quedava a càrrec d'un home que resulta ser la parella sentimental de la mare de la víctima, mentre ella treballava.

Les indagacions realitzades van establir que l'home suposadament havia mantingut relacions sexuals amb la menor i que s'haurien mantingut en el temps.

Com a conseqüència de les relacions, la menor va quedar embarassada patint diverses molèsties i dolors, fins que va ser acompanyada al metge per la mare sense saber el que realment havia passat fins que en va ser informada, i després va denunciar l'home.

Dilluns passat els agents van arrestar l'home com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual. Un cop tramitades les diligències el detingut ha passat a disposició judicial.

Etiquetas
stats