Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El juez Peinado exprime la causa contra Begoña Gómez y cita ahora a Pedro Sánchez
OPINIÓN | 'Que no pare el espectáculo Peinado', por Esther Palomera
CRÓNICA | Una guerra de cien días para impedir la victoria de Trump

Benigànim torna a programar festejos taurins 16 anys després

Festeig amb vaquetes.

Toni Cuquerella

0

Després de 16 anys l'Ajuntament de Benigànim tornarà a programar festejos taurins durant un cap de setmana en la localitat. Concretament es tracta de dues jornades de vaquetes i una de retalladors que tindran lloc entre des del dijous 1 d'agost -dia de fira en la localitat- fins al següent diumenge 4.

Però Benigànim no ha sigut una localitat 'taurina', al contrari que localitats limítrofes com ara Quatretonda, el Genovés o la Pobla del Duc. Però aquesta programació l'organitza l'ajuntament de la localitat -en col·laboració amb els festers-, governat pel PP des de les passades eleccions després de dues legislatures d'executiu progressista.

Aquest mateix govern local havia impulsat la participació del municipi en el programa de TVE 'Gran Premi', conegut especialment també per l'ús d'una vaqueta en el seu concurs, una iniciativa que es va quedar a les portes de fer-se realitat.

En aquesta localitat de la Vall d'Albaida aquests festejos taurins durant les últimes quatre dècades han sigut més que esporàdiques, i sempre que s'han programat ha sigut amb governs del PP, l'últim en 2008.

Aquestes vaquets i el concurs de retalladors se celebraran en unes instal·lacions tancades, en el conegut com a aparcament de l'antic camp de futbol de l'avinguda Tossal.

Etiquetas
stats