Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Presó provisional i sense fiança per al detingut per matar la seva sogra a Mallorca

El detingut per matar la sogra a cops a la Colònia de Sant Jordi (Mallorca) passa a disposició judicial als Jutjats de Manacor.

Europa Press

0

La titular del Jutjat d'Instrucció número 3 de Manacor, en funcions de guàrdia, ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per al detingut per haver matat a puntades de peu a la seva sogra, en un habitatge de la Colònia de Sant Jordi, pertanyent al municipi de Ses Salines (Mallorca).

L'arrestat, que ha passat a disposició judicial aquest dissabte, poc abans de les 09.00 hores, està investigat per un delicte d'homicidi. La causa pertany així mateix al Jutjat d'Instrucció número 2 de Manacor per la data en què van passar els fets.

Els fets haurien passat cap a les 19.30 hores d'aquest dimecres. Aquell mateix dia es va detenir l'home, portuguès, de 47 anys, acusat d'haver posat fi a la vida de la sogra, una dona suïssa de 74 anys, a qui els agents van trobar amb múltiples cops al cap en arribar al lloc dels fets.

Etiquetas
stats