Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El PP destinarà a docents i psicòlegs els 19 milions sobrants del pla per desplaçar el català a l'escola balear

Alumnes a classe, en una imatge d'arxiu

Europa Press

0

Els 19 milions sobrants del pla pilot de 'lliure elecció de llengua' --finalment s'utilitzarà un dels 20 pressupostats inicialment-- es destinaran a contractar docents, psicòlegs i topar els preus de menjador, entre altres qüestions.

Ho ha explicat aquest dilluns en declaracions als mitjans el conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, després de presidir la Mesa de l'Educació Pública.

“Es destinaran a moltes coses”, ha assenyalat a preguntes dels periodistes concretant la proposta en 770 nous docents i 39 nous psicòlegs a l'ensenyament públic, el límit en el preu del menjador a Infantil i Primària de 6,5 euros al dia, el pla d'infraestructures o la gratuïtat del transport escolar també a Batxillerat.

La setmana passada, la Conselleria d'Educació va anunciar que destinarà aquest curs una mica més d'un milió d'euros al pla pilot de lliure elecció de llengua, de la partida màxima prevista de 20 milions d'euros.

En concret, s'assignarà als 11 centres adherits al pla una dotació addicional de sis hores per a cada grup d'alumnes, amb un cost d'1,03 milions d'euros. Així, la Conselleria destinarà els 19 milions d'euros restants a “altres iniciatives educatives”.

Etiquetas
stats